Tyytyväinen

Kun olen tyytyväinen elämääni

Miksi aina tarvita jotain, jos on jo kaikki ja on tyytyväinen?

Yleisellä mittarilla aina joku haluaa jotakin ja aina jopa oletetaan, että pitäisi olla haluamassa jotakin.

Entäpä kun onkin täysin tyytyväinen elämäänsä, eikä kaipaakaan enää mitään muuta?

Onko silloin jotenkin vääränlainen tai epänormaali, kun rakastaa elämäänsä ja on täysin tyytyväinen siihen, mitä on?

 

Tyytyväinen

Tyytyväisyyden stressi

Niin hullulta kuin se kuullostaakin, tyytyväisyydestäkin voi tuntea stressiä ja riittämättömyyttä. Sillä elämme maailmassa, jossa aina pitäisi olla etenemässä, saavuttaa enemmän ja suuremmin. Aina pitäisi olla kehittymässä, aina pitäisi olla jotain lisää. Tai näin oletamme ja ajattelemme.

Miksi?

Koska olemme antaneet itsemme luoda tämän ajatuksen. Kun maailma toimii tietyllä tapaa ja lähettää tiettyjä energiasignaaleja, suurin osa ihmisistä samaistuu signaaleihin ja alkaa ajattelemaan samalla tavalla kuin valtaosa. Annamme mielemme ohjautua tiettyyn marginaaliseen toimintatapaan ja toimintamalliin.

Kun tiedostamme tämän, pystymme irroittautumaan tästä ja ohjautumaan ajattelemaan itse sitä, olemmeko todella itse tyytyväisiä omaan elämäämme vai olemmeko luoneet tyytyväisyyden ja jos olemme täysin tyytyväisiä, miksi loisimme stressiä siitä, ettemme voisi olla täysin tyytyväisiä.

Tyytyväinen sinä

Harmonian palautus ja rohkeus olla oikeasti minä -verkkokurssit auttavat sinua pysymään rohkeasti omassa itsessäsi, omassa tyytyväisyydessäsi ja saamaan sinut nauttimaan elämästäsi ilman tunnontuskia tai stressiä siitä, että pitäisi olla jotain enemmän. Koska ei tarvitse. Sinä riität. Riität tuollaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse olla yhtään mitään muuta tai enemmän tai vähemmän. Ole se joka olet. Rohkeasti. Autan sinua. Tuen sinua.

 

 

Posted by Sydansavel

1983 syntynyt elämän generalisti. Arvostaa täydellistä rehellisyyttä, luotettavuutta ja avoimuutta. Toimii suoraan sydämestä käsin.

Vastaa