Palvelut

 

Tervetuloa lämpimästi Sydänsävelen palvelut-sivuille

Tällä sivulla sinulle on tarjolla Ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kiteytetyt palvelut, jotka olen eritellyt kolmeen keskukseen: Mieli-, keho- ja sielukeskus

Palveluista on mahdollista saada yhdistettyä paketteja, joita hyödyntää jokaiseen tarpeeseen sopivaksi, joten jos sinusta tuntuu, että tarvitsisit kaikista jotain, älä epäröi ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella sillä löydämme sinulle yhdessä ratkaisut. 

 

Mielikeskus

Mielikeskus on fokusoitunut uuden ajan menetelmin keskittyen puhtaisiin arvoihin ihmisarvoa kunnioittaen ja jokaisen yksilön tilanteen erikseen kartoittaen. Mielikeskus on jokaista ihmistä varten, joka tuntee oman mielensä kanssa haasteita arjessaan. Monet mieleemme jääneistä ajatuksista ja tunnetiloista ovat sellaisia, millä me emme tee mitään. Ne on opittuja, vanhoja ja kuvitteellisia, joilla tiedostamatta teemme hallaa itsellemme. Alitajuntamme on mielemme osa, jonne kaikki on tallentunut. Omakohtaisesti tiedän, kuinka hankalaa on tiedostaa ja ymmärtää, miten alitajunta toimii tiedostamatta ja kuinka sinne jämähtäneet asiat voivat vaikuttaa tietoiseen mieleen ja kehoon ja kuinka huonoon tilaan ihmisen elämä voi vajota. Siksi kehitin mielikeskuksen, jotta voin tarjota avun ymmärrettyäni ja löydettyäni ratkaisut alitajunnan avaamiseen ja vanhojen opittujen mallien puhdistamiseen.

Mielikeskuksesta saat läsnäolevaa tukea, kuuntelua ja osaavaa apua oman mielesi hallintaan.

Mielikeskus on erikoistunut ajatus- ja toimintamallien uudistamiseen. Vanhat ajatus- ja toimintamallit ovat saaneet kansakuntamme voimaan huonosti. Se näkyy mm. kasvaneissa mielenterveyspotilaiden määrissä vuosien varrelta. Mielikeskukselta saat toimivia ratkaisuja, nopeaa palvelua ja henkilökohtaista tukea lääkkeettömästi mielen luonnollista toimintaa tukien.

Mielikeskuksessa sinä olet avain. Me autamme sinua löytämään vastaukset kysymyksiisi itsestäsi, me autamme sinua oikeilla puhtailla arvoilla eteenpäin itsesi kanssa.

Hinnat alkaen mielikeskuksella 60€ / tunti. Kysy myös lyhempiä ja pidempiä aikoja viestillä.

Kysy lisää 

ILMAINEN akuuttipuhelin, yhteydenotot ma-pe 9-15 0404199131 / Sari (kysy tarpeesi mukaan aikoja myös viikonlopuille) 

Kehokeskus

Kehokeskuksessa keskitytään parantamaan, edistämään ja kehittämään kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Kehokeskuksen suosituin palvelu on energiahoito, johon voi varata akuutistikin ajan ma-pe 9-15 numerosta 0404199131/Sari.

Kehokeskus huolehtii jokaisen yksilön henkilökohtaisesta kehon tilasta kartoittaen aina tarkoin, mikä jokaisen kehon tilanne on yksilöittäin. Kehokeskuksella otetaan kokonaisuus huomioon ja tästä syystä Sydänsävelen keskukset tekevät yhteistyötä. Jokaisen yksilön kohdalla huomioidaan kokonaisuus, kartoitetaan tilanne joka osalta, mikä vaikuttaa ja lähdetään työstämään sitä, että saamme sinun kehon, mielen ja sielusi tasapainotettua yhdeksi toimimaan synkroniassa keskenään. 

Olipa sinulla ongelmia kipujen kanssa, kehossa nykyisellään olevia sairauksia, toimintakyvyttömyytta, heikkoutta, vammoja - mitä tahansa - Kehokeskus auttaa yhteistyössä osaavien luontaisesti hoitavien yrittäjien kanssa.

Sydänsävel tekee yhteistyötä useiden luonnollisten ravitsemusosaajien kanssa, jolloin tulet saamaan myös halutessasi tukea ja apua ravitsemuksen kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa apua.

Kehokeskuksen palvelut alkaen 60€ / tunti. Kysyä lyhempiä ja pidempiä aikoja viestillä. 

Kysy lisää

Sielukeskus

Sielu on yhteydessä tietoisuuteemme ja omaan voimaamme. Kun pääsemme omaan voimaamme, voimme kokonaisvaltaisesti hyvin ja se näkyy kaikessa elämässämme. Siksi sielun tason käsittelyillä pystymme vapauttamaan energiaa mieleen ja kehoon, joka avaa energioin tukokset ja vapauttaa virtauksen pysymään puhtaana. 

Sielukeskuksesta saat tulkintapalvelut ja energiapuhdistukset sekä tietoisuusharjoituksia. Sielukeskuksen kautta voit varata ajan myös rumpuhoitoon, jossa soitetaan intiaani-/shamaanirumpua hoitaen rummun soitolla energiakeskuksia ja -kenttiä. Samalla rummun väreily auttaa myös kehon oireisiin ja palauttaa tasapainon.

Sielukeskuksen palvelut alkaen 30€. Kurkkaa kaupasta oma Sielukeskus palvelu vaihtoehtosi. Lue ajanvaraus ohjeet tuotteesta huolellisesti. Tämä helpottaa niin sinua kuin minua palveluntuottajanasi.

Sielukeskukselta mahdollisuus saada myös luentoja tietoisuudesta, sielun matkoista, sielun kehityksestä ja sielun tehtävien merkityksistä. Luennot toteutetaan live-luentoina ilman rajoituksia.

Kysy lisää