HUOM! PARHAAT AJAT SAAT KYSYMÄLLÄ AIKOJA SUORAAN 0404199131 TAI sydansavel@gmail.com (tai sosiaalisessa mediassa)

Palvelut

 

Tervetuloa lämpimästi Sydänsävelen palvelut-sivuille

Ihmiskeho on luotu parantamaan itse itseään. Kun mieli, keho ja sielu (tunteet) ovat synkroniassa keskenään, kokonaisvaltainen hyvinvointi on taattu.

Olen tutkinut mielen, kehon ja sielun toimintaa vuosia ja opiskeltuani viimeisimpänä Transformation Life Coachiksi (Muutosvalmentaja) halusin lähteä luomaan palvelu kokonaisuuden joka tukee tätä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Alla näet tämän hetken saatavilla olevat palveluni.

Kysymykset yhteydenottolomakkeella tai suoraan sydansavel@gmail.com

 

Muutos ajatuksilla

Tämä palvelu on fokusoitunut uuden ajan menetelmin keskittyen puhtaisiin arvoihin ihmisarvoa kunnioittaen ja jokaisen yksilön tilanteen erikseen kartoittaen. Tämä on jokaista ihmistä varten, joka tuntee oman mielensä kanssa haasteita arjessaan. Monet mieleemme jääneistä ajatuksista ja tunnetiloista ovat sellaisia, millä me emme tee mitään. Ne on opittuja, vanhoja ja kuvitteellisia, joilla tiedostamatta teemme hallaa itsellemme. Alitajuntamme on mielemme osa, jonne kaikki on tallentunut. Omakohtaisesti tiedän, kuinka hankalaa on tiedostaa ja ymmärtää, miten alitajunta toimii tiedostamatta ja kuinka sinne juuttuneet asiat voivat vaikuttaa tietoiseen mieleen ja sitä kautta kehoon. Siksi kehitin tämän palvelun, jotta voin tarjota ratkaisut alitajunnan avaamiseen ja vanhojen opittujen mallien puhdistamiseen sekä muuttamiseen uusiksi puhtaiksi ajatuksiksi joita ei enää tiedostamaton mieli hallitse.

Muutos ajatuksilla on erikoistunut ajatus- ja toimintamallien uudistamiseen. Vanhat ajatus- ja toimintamallit ovat saaneet kansakuntamme voimaan huonosti. Se näkyy mm. kasvaneissa mielenterveyspotilaiden määrissä vuosien varrelta. Meiltä saat toimivia ratkaisuja, nopeaa palvelua ja henkilökohtaista tukea lääkkeettömästi mielen luonnollista toimintaa tukien.

Sinä olet avain. Me autamme sinua löytämään vastaukset kysymyksiisi itsestäsi, me autamme sinua oikeilla puhtailla arvoilla eteenpäin itsesi kanssa.

Hinnat alkaen 60€ / tunti. 

Kysy lisää 

 

Keholle buustia energiahoidolla

Energiahoidolla keskitytään parantamaan, edistämään ja kehittämään kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Sydänsävelen suosituin palvelu on ollut energiahoito vuodesta 2012 lähtien jolloin Sydänsävel toiminimeä ei vielä ollut. Akuutistikin voi varata aikoja numerosta: 0404199131.

Meillä huolehditaan jokaisen yksilön henkilökohtaisesta kehon tilasta kartoittaen aina tarkoin, mikä jokaisen kehon tilanne on yksilöittäin.  

Olipa sinulla ongelmia kipujen kanssa, kehossa nykyisellään olevia sairauksia, toimintakyvyttömyytta, heikkoutta, vammoja - mitä tahansa - Meiltä saat apua.

Sydänsävel tekee yhteistyötä useiden luonnollisten ravitsemusosaajien kanssa, jolloin tulet saamaan myös halutessasi tukea ja apua ravitsemuksen kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa apua.

Tämä palvelu alkaen 60€ / etähoito. Livehoito 90€ / 1. kerta. Jatkohoidot livenä 60€/tunti, etänä 40€/jatkohoito.  

Kysy lisää

Avaudu 

Sielu on yhteydessä tietoisuuteemme ja omaan voimaamme. Kun pääsemme omaan voimaamme, voimme kokonaisvaltaisesti hyvin ja se näkyy kaikessa elämässämme. Siksi sielun tason käsittelyillä pystymme vapauttamaan energiaa mieleen ja kehoon, joka avaa energioin tukokset ja vapauttaa virtauksen pysymään puhtaana. 

Avaudu palvelusta saat tulkintapalvelut ja energiapuhdistukset sekä tietoisuusharjoituksia. Sielukeskuksen kautta voit varata ajan myös rumpuhoitoon, jossa soitetaan intiaani-/shamaanirumpua hoitaen rummun soitolla energiakeskuksia ja -kenttiä. Samalla rummun väreily auttaa myös kehon oireisiin ja palauttaa tasapainon.

Avaudu palvelu alkaen 50€ / tunti.

Avaudu palvelusta mahdollisuus saada myös luentoja tietoisuudesta, sielun matkoista, sielun kehityksestä ja sielun tehtävien merkityksistä. Luennot toteutetaan live-luentoina ilman rajoituksia.

Kysy lisää