Hei sinä,

ja LÄMPIMÄSTI tervetuloa tutustumaan paremmin minuun, kuka oikeastaan Sari Sydänsävel on.

Olen aina, pienestä tytöstä lähtien haaveillut ja nähnyt sen, miten kaikki ihmiset tekevät yhteistyötä rinta rinnan arvostaen, kunnioittaen ja rakastaen toinen toistaan. Suuri visioni on ollut saada olla osa suurta luonnollisen terveydenhuollon yhteisöä, jossa ihmisen hoitaminen tapahtuu täysin luontaisilla menetelmillä niin ihmisarvoja, Suomen luontoa kuin jokaista yksilöä kunnioittaen.

Tausta

Olen vuosien saatossa monien eri ammattialojen ja työnkuvien kautta oppinut lisää niin itsestäni, omista arvoistani kuin siitä, miten ja millä keinoin me ihmiset voidaan paremmin. Aloin tutkimaan ihmisen ajatus- ja toimintamalleja jo varhaisessa vaiheessa, mutta vasta 2020 kun opiskelin NLP:tä, sain nimet kaikelle. Olen vakuuttunut siitä, miten meidän ajatus- ja toimintamallit vaikuttavat meidän elimistöön, ihmissuhteisiin ja ympäristöön. Sanat joita päivittäin käytämme ajatuksissamme elämästämme, muista ihmisistä ja itsestämme. Meille on iän kaiken opetettu tapoja, joista voimme tänä päivänä havaita, etteivät ne enää toimi. 

Kaikkien työ- ja oppivuosien jälkeen olen viimein siellä missä pitää: parantamassa, edistämässä ja kehittämässä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siihen elämä on valmistanut minua kaikki nämä vuodet. Ja nyt olen siihen täysin valmis. Ja mielelläni yhdistän jokaisen luontaisalan osaajan kanssa voimat tehdäksemme Suomesta sen paikan, joka se on aikanaan ollut ja tulee aina olemaan: meidän koti, upea puhdas luonto, joka ansaitsee kaiken rakkauden, kunnioituksen ja arvostuksen.

Suomalaisille suomalaista palvelua rakkaudella

Tuon Suomen kansalaisille palvelut, jotka 100% puhtailla arvoilla nostaen sinut omaan voimaasi, poistaen ylimääräiset rajoittavat ajatukset, kehosi kivut ja sairaudet, esteesi toimia sydämestäsi käsin ja pelkosi olla oma itsesi, vapauttaen sinut täysin olemaan sitä mitä olet. Buustaamalla ja opettamalla mielesi ja kehosi parantamaan itsesi, opettaen sinulle työkalut itse parantamisen saloihin. Sydänsävel on nöyrän kiitollisena tuomassa uuden ajan terveyspalvelut maailmankartalle omalla vankalla osaamisellaan.

Luodaan ja rakennetaan yhdessä uutta rinta rinnan yhteneväisinä rakkaan kotimaamme SUOMEN kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta!

Jos haluat tietää omakohtaisen kokemukseni ihmismielen ja -kehon parantamisesta, miten siinä itse onnistuin ja mistä tämä kaikki tietotaitoni koostuu - lue blogikirjoitukseni pimeydestä valoon.